Festes de Sant Vicenç 2018

IMG-20180820-WA0018
Fotografia de Sergi M. de l’ambient de la ballada

Com cada any, Aires de la Cala ha participat de les Festes de Sant Vicenç. Aquesta és una ballada molt especial i per molts motius. En primer lloc, perquè és el lloc que ens dóna nom, la nostra Cala, com popularment es coneix a aquest nucli de població. En segon lloc, perquè és la ballada de l’estiu de la nostra escoleta que, en definitiva, és el nostre futur. I en darrer lloc, qui no voldria ballar amb un teló de fons tan increïble com és el mar i el Cavall Bernat?

L’actuació va començar a les 19:30h del diumenge 19, a Cala Molins. Els primers foren l’Escola de Ball Aires de la Cala que van clavar l’actuació. Tots ells poden estar orgullosos de la feina feta, així com els seus pares, padrins o familiars que van fer possible que vestits i xics poguessin sortir a ballar i que lluís tant.

Tot seguit van venir els nostres balladors de l’agrupació. Vestits de «rústic» o de vestit del dia a dia dels segles XVIII i XIX van mostrar tots els balls confeccionats aquest estiu. Sempre amb una rialla a la boca i amb la música dels nostres músics van fer possible una actuació preciosa.

Aires de la Cala no atura: segueix fent cultura i poble allà on els requereixen. Sols fa falta voluntat, ganes i un poc de música… i aquests elements mai fallen a les actuacions d’Aires! Fins a l’any que ve!

Si voleu veure més fotografies, anau a la Galeria multimèdia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s